Over Character Living

In onze passie voor Spanje stuitten wij, Angelique en Cees, een paar jaar geleden op een prachtig stukje Costa Blanca:

Jávea, een klein paradijs met haar azuurblauwe baaien, rotsachtige kust en heerlijk eten. Jávea heeft een microklimaat met meer dan 300 dagen zon en ligt midden in overweldigende natuur.

Hier troffen we vaak gedateerde vakantiehuizen aan, en besloten we die om te gaan toveren tot sfeervolle droomhuizen met karakter en luxe. Een droomhuis om te huren of te kopen. Zo begon een nieuw avontuur, wat vanuit onze achtergrond gezien een logische stap was.

About Us - Character Living

Character Living: van een huis
maken we een thuis.

Angelique & Cees

Angelique richtte, na haar studie binnenhuisarchitectuur aan de Academie van Antwerpen, een bedrijf op dat collecties woonaccessoires voor de interieurbranche ontwikkelt. In de samenwerking met Cees voegt zij de ‘female touch’ toe. Voor Cees is de natuur van jongs af aan zijn grote inspiratie. Hij behaalt mede daarom zijn Master Degree in Floral Design, na eerst bedrijfseconomie gestudeerd te hebben. Met zijn bijzondere, creatieve geest startte hij meer dan 30 jaar geleden zijn styling bedrijf voor events en bijzondere gelegenheden, dat snel toonaangevend werd. Daarnaast richtte hij een designstudio op. Ook daar vormt de natuur telkens weer het uitgangspunt voor de interieurconcepten die hij creëert.

It’s all about
looking differently

Door telkens met een andere blik te kijken naar architectuur, kleuren, materialen en meubels, ontstaan creaties die eigenzinnig en verrassend worden. In die karaktereigenschap schuilt de kracht van van Angelique en Cees. Out of the box is voor hen geen middel, maar hun natuur. Elke vierkante meter mooi maken, dat is hun drijfveer. Wat opvalt aan hun werk is dat zij de ziel van een huis en haar plek graag behouden, terwijl ze heel goed doorzien hoe je er een eigentijdse woning van kunt maken. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn Angelique en Cees meesters in het treffen van de persoonlijke touch die van elk verblijf aan de Spaanse kust telkens weer een echte beleving maakt.
About Character Living

Natuurlijk

Hoe eenvoudig hout, linnen en natuursteen mogen lijken, in onze huizen voegen ze een gevoel van puurheid en warmte toe. Stoere planten en prachtige vondsten uit de natuur combineren we met stevig stucwerk en originele, handgeschilderde tegels. Zo ontstaat een natuurlijke, fijne belevingswereld.

Duurzaam & stijlvol

Mooi, luxe en sfeervol betekenen bij ons niet extra belastend voor de omgeving. Integendeel: we werken bij voorkeur duurzaam, lokaal en verantwoord. Alleen zo kunnen we de toekomst open en eerlijk tegemoet zien.
About Us - Character Living

Waarom de Costa Blanca?

Met zo’n 300 dagen zon per jaar en een mild mediterraan klimaat is de de Costa Blanca een van de lekkerste en gezondste plekken van Europa. Door de rust, de prachtige vergezichten en de pittoreske dorpjes lijkt de tijd hier stil te staan. De Costa Blanca is een oase, een zeldzame plek om te verblijven.