Het huis van je dromen kopen?

Word wakker als de Spaanse ochtendzon door de lichte linnen gordijnen schijnt. Het terras voelt al warm aan je voeten… En na een heerlijke dag op pad sluit je je dag af met een koele ‘vino blanco’ in een comfortabele sofa met uitzicht op een adembenemende zonsondergang. Blijft het bij een droom of maak je dit werkelijkheid?

Character Living creëert met passie en plezier exclusieve, stijlvolle droomhuizen waar je je meteen helemaal thuis voelt. Onze ‘dream houses’ hebben een authentiek karakter, en zijn tegelijkertijd van alle hedendaagse gemakken voorzien.  We laten je hier graag een aantal gerealiseerde en lopende projecten zien. 

Hidden Villa

La Finca

Casa La Faisa

Casa Alber

Casa Alegría

Find the home of your dreams.

Our Dreamhouses - Character Living

Zullen we samen je
droomhuis realiseren?

In samenwerking met lokale makelaars selecteren we de huizen die het waard zijn om te verbouwen tot een ‘dream-come-true’. De kwaliteit van de plaats en de omgeving zijn medebepalend voor de keuze van uw toekomstige villa.

Op basis van de gewenste functies maken we een nieuwe indeling van het huis en de tuin. Als die klopt, dan doet u de juiste aankoop!

Our Dreamhouses - Character Living

Partners bij aankoop

Voor de juridische en financiële kant van een aankoop kennen we de weg. Een team van specialisten helpt u bij alle administratieve verplichtingen. En dat is best handig en verstandig, weten we inmiddels.
Our Dreamhouses - Character Living